Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2018 20:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Malé 5leté děvčátko z Nigérie označují za nejkrásnější na světě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Holčička z Nigérie začala na internetu poutat pozornost.

Dosud neznámá holčička způsobila na internetu menší šílenství. Teprve 5letá Jare z Nigérie se objevila na Instagramu fotografky jménem Mofe Bamuyiiwa, která holčičku našla a hned při prvním pohledu věděla, že našla výjimečnou osobu.

Fotografka holčičku pod fotkami popisuje jako andílka a rysy obličeje z malé Jare opravdu dělají krásnou lidskou bytost. Majestátní vlasy, velké a hluboké oči společně s hladkou pokožkou inspirovaly řadu lidí, aby pod fotky přidávali komentáře o tom, že Jare je pravděpodobně nejkrásnější holčičkou na celém světě. Názory nemusí být daleko od pravdy, protože se jich pod třemi fotkami děvčátka objevilo opravdu velké množství.

Fotografka popsala sérii záběrů tak, že se snažila zachytit hraniční bod a střet mezi dětstvím a dospělostí. Toužila docílit fotek, které budou nezaměnitelné a stejně krásné i za deset let. A očividně se jí to podařilo.

V minulosti přitom pomyslný titul nejkrásnějšího děvčátka držela Francouzka Thylane Blondeau, která si jako 10letá vyzkoušela focení pro magazín Vogue a rychle získala popularitu. Momentálně už 17letá slečna pracuje jako modelka a na své kráse nic neztratila, takže bude zajímavé sledovat, zda podobná životní cesta postihne i malou Jare.

 

Příspěvek sdílený BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa),

 

Příspěvek sdílený BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa),

Domů
Sdílet
Diskuse