Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2018 15:36
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Ako Iron Man a spol. porazia Thanosa v Avengers 4? Bude sa cestovať časom s Ant-Manom alebo všetkých zachráni Captain Marvel?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vítame vás u prvého z množstva ďalších videí z dielne Filmkultu. Dnes sa pozrieme na Avengers 4.

Mnohí z vás si možno ešte pamätajú na našu sériu Filmkult novinky v podobe videa. Síce sme s tým začali, no po čase sme sa rozhodli, že to nefunguje podľa našich predstáv. 

Od prvého dielu ubehol presne rok aj 7 dní a my sme tu s novým formátom, ktorý máme už teraz omnoho radšej. Naša čerstvá posila menom Lukáš sa postavila pred kameru a v pár minútach teoretizovala o tom, čo sa stane v Avengers 4. 

V dnešnom videu sa pozrieme na udalosti Ant-Mana, Infinity War či blížiacej sa Captain Marvel. 

Ako hrdinovia z tímu Avengers plánujú poraziť Thanosa? Bude sa cestovať časom? Uvidíme iné reality? Zachráni všetkých Captain Marvel v podaní oscarovej Brie Larson? Na niektoré z týchto a mnohých ďalších otázok sa snažíme odpovedať práve nižšie. 

Ponúkneme vám aj zábery z natáčania Avengers 4 a potešíme správami o starých známych postavách, ktoré sa do MCU vrátia už čoskoro.

A ako už Lukáš spomína na konci, budeme radi, ak nám v komentároch vyjadríte váš názor a taktiež konštruktívnu kritiku. Ak sa vám video páčilo, môžete sa tešiť na mnohé ďalšie (už o pár dní prídeme so špeciálom o Mission: Impossible), a v tom prípade už viete, čo máte robiť s tlačítkami palca hore a odoberaním.

Domů
Sdílet
Diskuse