Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2018 12:01
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Krásná Brazilka s amputovanou nohou inspiruje lidi po celém světě. I přes handicap se usmívá a denně sportuje

Uložit Uložené

Pokud potřebuješ dávku motivaci, doporučujeme ti sledovat Instagram mladé Brazilky.

Život se může radikálně změnit ze sekundy na sekundu. Své o tom ví i 24letá Paola Antonini, která řídila na Silvestra v roce 2014, když do ní nabourala opilá řidička. Po tomto incidentu byla Paolina noha tak rozdrcena, že jí nepomohly ani četné operace. Lékaři se nakonec rozhodli, že končetinu budou muset amputovat.

Sympatická Brazilka se však rozhodla, že protézu před světem nebude skrývat a snaží se být vzorem pro ostatní lidi s podobným handicapem. Paola inspiruje lidí po celém světě, protože ji incindent nezastavil v honbě za svými sny. Odmalička se chtěla stát modelkou a to se jí podařilo. Všimly si jí různé značky jako například Under Armour. Na Instagramu má více než dva miliony followerů, kteří Paolu sledují nejen pro její krásu, ale především pozitivní přístup k životu.

Paola se na fotografiích neustále usmívá, povzbuzuje ostatní a každý den sportuje. Věnuje se crossfitu, plavání nebo tanci a její život může být skutečnou inspirací pro všechny z nás. Mezi její záliby patří i móda a cestování. Se svým přítelem cestuje křížem krážem po světě a ukazuje, že život s protézou nemusí být omezující. Paolina chuť do života je opravdu obdivuhodná. Můžeš se o tom přesvědčit i ty, když ji budeš sledovat na Instagramu.

Paola prijala aj stále populárnu #InMyFeelingsChallenge

Domů
Sdílet
Diskuse