Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2018 14:26
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Ryan Reynolds připravuje zhulenou parodii na Sám doma

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

20th Century Fox se připravuje na dospělejší verzi komediální klasiky Sám doma.

Když se přibližně 20letému mladíkovi podaří zmeškat let na lyžovačku, svou dovolenou se rozhodne strávit ve vlastním domě, kde se pořádně zhulí. V drogovém opojení se postupně dostává do paranoidního stavu a začne si namlouvat, že se mu někdo vplížil do domu.

Postupem času ale zjišťuje, že vloupání nebylo pouze výplodem jeho fantazie, a tak se musí přesto, že je stále zdrogovaný, bránit proti zlodějům všemi dostupnými prostředky.

Ve filmu s názvem Stoned Alone (záměrná podobnost s Home Alone), inspirovaném komedií Sám doma, by si mohl podle některých zdrojů hlavní roli střihnout zábavný Ryan Reynolds, kterého většina diváků zná jako hláškujícího Deadpoola.

Jeho účinkování ve filmu však odporuje fakt, že hlavní hrdina by měl být zhruba o celých 20 let mladší než Ryan, ale v dobách moderních filmových technologií by se dal i tento problém určitě vyřešit. O snímek se ale Reynolds postará alespoň z pozice producenta.

Pod režii filmu se podepíše málo známá Augustine Frizzell (drama Never Goin' Back) a na scénáři se budou podílet Kevin Burrows a Matt Mider (Gentlemen Lobsters, The Package).

Co si od tohoto projektu máme vlastně slibovat? Přízemní zábavu, nebo originální komedii? A chtěli byste v hlavní role vidět Reynoldse, či někoho úplně jiného?

Ryan Reynolds připravuje zhulenou parodii na Sám doma
Zdroj: 20th Century Fox
Domů
Sdílet
Diskuse