Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2018 15:50
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nutella hledá lidi, kterým chce platit za ochutnávání. Oblíbená pochoutka potřebuje 60 nových pracovníků

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Milovaná pomazánka chce rozšířit řady svých zaměstnanců.

Výrobce oblíbené pochoutky Nutella hledá nové pracovníky, které chce platit za její ochutnávání. Společnost Ferrero zveřejnila na portálu Open Job Metis inzerát, jak by do září potřebovala zaměstnat 60 ochutnávačů.

Všichni ochutnávači by museli přijet do severní Itálie, kde se nachází speciální Nutella laboratoř ve městě Alba. Pokud by o tebe Ferrero projevilo zájem a zaměstnalo tě, budeš muset strávit 3 měsíce na školení ve vývojové části společnosti Soremartec Italia, kde tě naučí, jak správně identifikovat chutě na jazyku a zejména to, jak je vyjádřit slovy.

Hlavní část tvé práce bude samozřejmě sestávat z ochutnávání samotné Nutelly. Není zcela jasné, zda si Ferrreo v tajnosti připravuje novou recepturu, nebo chce upravovat tu dosavadní, ale 60 nových míst pro ochutnávače zní nadějně.

Po absolvování školení dostaneš příležitost ukázat své ochutnávačské dovednosti a pokud zaujmeš, Ferrero tě zaměstná na delší období. Týdně pak strávíš po dvou hodinách během dvou dní ochutnáváním, a proto si můžeš nechat i svou dosavadní práci, jen se musíš přestěhovat do Itálie. Společnost uvedla plat jako konkurenceschopný, takže si ještě slušně přivyděláš.

Domů
Sdílet
Diskuse