Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2018 21:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tragikomedie v polské lize baví internet. Obránci, brankář i útočník by měli hrát vesnickou soutěž

SPORT POLSKO
Uložit Uložené

Situace jako v zápase polské Ekstraklasy tak často divák nevidí.

Polsko je jednou z největších evropských zemí. Místní fotbal však nikdy nedominoval celému kontinentu a při pohledu na poslední zápas polské ligy Ekstraklasy mezi Gornikem Zabrze a Wisłou Płock velmi rychle pochopíš, proč tomu tak je.

Na Redditu se objevilo krátké video zachycující přelom 53. a 54. minuty zápasu. V středu hřiště se k míči dostali obránci Zabrze a jeden z nich ho chtěl rovnou posunout vlastnímu brankáři, což hned na začátku dopadlo katastroficky.

Malá domů byla příliš pomalá, a tak musel brankář okamžitě vyběhnout proti útočníkovi Płocku a míč odkopnout. Vše by probíhalo bez problémů, kdyby brankář míč trefil, jenže on ho minul a útočník se ocitl sám před prázdnou bránou.

Nikdo si už nemyslel, že podobnou šanci dokáže spálit, ale parádní zákrok obránce, který celou situaci způsobil, střelu do odkryté brány zablokoval. Jak správně poznamenalo více uživatelů, komentátoři už ani nebyli překvapení, protože to zřejmě v polské lize není ničím výjimečným.

Domů
Sdílet
Diskuse