Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2018 17:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neymar lituje svého simulování na MS. Prý je z něj nový muž, který už ustojí i tvrdší zákroky

SPORT
Uložit Uložené

Brazilský fotbalista se po skončení mistrovství kaje.

Brazilec Neymar si za své divadelní výkony na mistrovství světa vysloužil množství kritiky. Fotbalista padal i po slabších zákrocích a kutálením po trávníku strávil dlouhé minuty, čímž znechutil tisícům fanouškům fotbal. Přímo během mistrovství očividně nejevil zájem o to, že by chtěl svůj styl hry změnit a více se snažit ustát souboje na nohách, ale po skončení turnaje prý našel své nové já.

Ve videu promlouvá ke svým fanouškům s dojemnými slovy o tom, jak na fotbalovém trávníku ve skutečnosti trpí. Protihráči ho neustále okopávají a on proto často nepadá z vlastní vůle, ale musí reagovat na tvrdé zákroky, které prostě nedokáže ustát.

Neymar lituje svého simulování na MS. Prý je z něj nový muž, který už ustojí i tvrdší zákroky
Zdroj: TASR/AP

Na druhé straně, po obhajobě svého jednání na trávníku vyslovil i velký příslib svým fanouškům. Prý se stihl podívat do zrcadla, a i když mu přijímání kritiky trvalo déle, momentálně už pochopil, v čem viděli lidé problém. Po dlouhém přemýšlení dospěl k závěru, že je z něj nový člověk a zároveň i nový fotbalista.

Naznačuje tak, že se po trávníku již tolik nebude válet. Kdo ví, zda mu fanoušci dají novou šanci. Doposud měl mnoho příležitostí na změnu hry, avšak neučinil tak, a zřejmě až silná kritika i z rodné Brazílie mu po MS otevřela oči.

Domů
Sdílet
Diskuse