Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2018 2:32
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Tesla prišla na trh s limitovanou edíciou dosiek na surfovanie za 1500 dolárov. Všetky kusy sa však do niekoľkých minút vypredali

TECH
Uložit Uložené

Ďalší netradičný produkt v rámci Tesla merchu.

Jedna z najznámejších spoločností vizionára Elona Muska sa rozhodla opäť poriadne prekvapiť všetkých fanúšikov. Po tom, čo automobilka Tesla uviedla na trh napríklad externé nabíjačky pre smartfóny či dokonca kolekciu kožených búnd, sa tentokrát pustila do predaja vlastných dosiek na surfovanie. Ide o limitovanú edíciu vysokokvalitne spracovaných čierno-červených surfov z prvotriednych materiálov vrátane vystuženia vďaka uhlíkovým vláknam.

Tie sú ľahké a extrémne pevné a k tomu všetkému je karbón Black Dart inšpirovaný interiérom Tesla vozidiel. Za celkovým vzhľadom stojí dizajnérske štúdio spoločnosti, no doska vznikla taktiež v spolupráci so značkou Lost Surfboards. Automobilka navyše poukazuje na to, že všetci majitelia aspoň jedného z modelov S, X alebo 3 budú môcť surf jednoducho pripevniť o karosériu vozidla.

V limitovanej edícii sa nachádza 200 kusov s tým, že jeden surf stojí 1500 amerických dolárov. Avšak ak by si ho chcel zadovážiť, musíš pár týždňov počkať. Všetky boli totiž do niekoľkých minút vypredané, no údajne budú v blízkej dobe opäť dostupné.

Domů
Sdílet
Diskuse