Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2018 16:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vdovec chodí každé ráno na pláž s fotkou zesnulé manželky, aby si mohla znovu užít oblíbený výhled

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ital Giuseppe nedokáže zapomenout na nejkrásnější chvíle se svou manželkou.

Množství lidí se již ve vztazích zklamalo a možná by i tvrdili, že práva láska neexistuje. Nejkrásnějším příkladem toho, že bezpodmínečný cit je skutečný, se díky příspěvku na Facebooku stal vdovec Giuseppe z Itálie. Dlouhá léta ho majitel restaurace ve městě Gaeta Giorgio Moffa potkával na zdi u pláže, kde Giuseppe každé ráno sedával i s fotografií vedle sebe.

Giorgio muže pozoroval a postupem času ho oslovil, protože byl zvědavý, co by měl za zajímavým rituálem hledat. Starší muž mu povyprávěl příběh o tom, jak se se svou manželkou před desetiletími setkali, padli si do oka a rovnou se vzali. Pro oba to byla první láska a krásný vztah jim vydržel až do momentu před více než sedmi lety, když mu manželka zemřela na nemoc.

Vychovali tři děti, takže Giuseppe na světě nezůstal sám, ale každé ráno chodívá k moři vzpomínat na to, co zažili na nedaleké pláži. Při každé návštěvě místa, kde s manželkou strávili společné chvíle, si s sebou vždy vezme i její fotku, aby si mohli zavzpomínat.

Příspěvek majitele restaurace se stal na sociální síti populárním a momentálně ho objevila i světová média, díky čemuž se o příběhu vdovce Giuseppe dozví mnohem více lidí. Samotný Giorgio vdovci vzkázal, že muži jako on dnes už zřejmě neexistují.

Domů
Sdílet
Diskuse