Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2018 23:20
Čas čtení 0:00
damnthat

Lionela Messiho je odstaviť od lopty náročné. Nedokázal to ani jeho pes, ktorému nedal žiadnu šancu

SPORT
Uložit Uložené

Video s príjemnou rodinnou atmosférou si na Instagrame pozrelo už 5 miliónov ľudí.

Futbalisti majú za sebou fyzicky náročné obdobie, keďže na klubovú sezónu okamžite nadväzovali majstrovstvá sveta vo futbale a čoskoro tu máme už aj začiatok ďalšej sezóny. Preto si niektorí hráči snažia dopriať relax a pre Messiho, ktorý je rodinne založený typ, je tým najlepším relaxom byť v prítomnosti svojej milovanej manželky, detí a taktiež svojho psa.

No nebol by to Messi, keby tieto chvíle netrávil aj s futbalovou loptou. Argentínsky klenot je známy svojou výbornou technikou a driblingom a súperi ho často zvyknú zdvojovať až ztrojovať, aby ho vedeli odstaviť od lopty. Že je to nesmierne náročná činnosť, sa presvedčil aj jeho pes, ktorý je vďaka svojej veľkosti určite zdatným súperom.

Messiho manželka pridala na svoj Instagram video, na ktorom sa ich pes snaži obrať o loptu jej manžela, no nemá žiadnu šancu. Jemnými oblúčikmi totiž lopta letí neustále ponad jeho hlavu a pes tak nemá najmenšiu šancu, čo ocenili aj Messiho deti, ktoré svojho tatina povzbudovali. Video s príjemnou rodinnou atmosférou si na Instagrame pozrelo už 5 miliónov ľudí a my sme už len zvedaví, čo si pre nás Leo pripravil v ďalšej sezóne.

Domů
Sdílet
Diskuse