Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2018 14:09
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Milovaný Alf se vrátí na televizní obrazovky! Nový seriál by se měl odehrávat v současnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mimozemšťan se vrací v novém seriálu.

Existuje spousta seriálů, které nás provázely dětstvím. Jedním z nich byl nepochybně i Alf, protože chlupatého mimozemšťana žijícího v obyčejné americké rodině do té doby nikdo nikdy neviděl. Mimozemšťan, který nesnáší kočky, ale miluje jejich chuť, se objevil ve čtyřech původních sériích, ale seriál byl nakonec zrušen v roce 1990.

Popularita chlupáče dosahovala v době největší slávy obrovských výšin. Alf se objevil jako host i v seriálu Matlock. Podle informací magazínu Variety však po mimozemšťanovi už nebudeme muset dlouho truchlit.

Studio Warner Bros TV prý již začalo připravovat plány na opětovné spuštění kultovního seriálu. Prvotní informace o novém scénáři naznačují, že Alf měl být od konce poslední série ukrytý v tajné americké základně Area 51 a po dlouhých letech se odtud konečně dostane ven.


Mimozemšťan by proto v novém seriálu měl začít objevovat všechny možné změny v naší společnosti, což nezní jako nejhorší základ potenciálních vtipných příběhů s novými technologiemi i pozměněnými lidmi a hodnotami.

I když samotné studio odmítlo informace komentovat, zprávy prý potvrdily zdroje přímo zevnitř Warner Bros TV. Zatím není jasné, kdy by měl být seriál opět uveden na televizní obrazovky, ale snad si s natáčením pospíší, protože Alf nám jednoznačně chybí.

Domů
Sdílet
Diskuse