Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2018 13:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Drake se vysmál 6ix9ineovi. Pobavila se i Nicki Minaj

HUDBA
Uložit Uložené

In My Feelings a FEFE pár dní soupeřily o pozici nejúspěšnější skladby na streamovacích službách, čehož si očividně všiml i Champagne Papi.

Duhový americký raper posunul svou kariéru z českých a slovenských klubů až na nejvyšší příčky světového rapu. Vydává jednu úspěšnou skladbu za druhou a jinak tomu nebylo ani v případě zatím poslední věci FEFE, kde mu hostuje nejznámější raperka Nicki Minaj. Ta měla možnost spolupracovat doslova s každým slavným kolegou, takže o jejím kreditu snad nikdo nemusí pochybovat a pro 6ix9inea by měla být její přítomnost velkou poctou.

Za vše hovoří skutečnost, že novinka má po dvou týdnech devět cifer na počítadle views a extrémně pozitivní odezvu. Zároveň společně s Drizzyho In My Feelings soupeří o první pozici v žebříčcích na streamovacích službách a my už víme, že si toho všiml i samotný Champagne Papi.

Včera totiž se na Instagramu společně s Nicki smál názvu skladby FEFE a oba se pořádně bavili, ale je samozřejmě obtížné posoudit, jak máme tento vzkaz vnímat. Tekashiho beefu s Drakem se podle všeho nedočkáme, protože původně kontroverzní Daniel stihl před pár hodinami říct větu „no more beefs“.

Domů
Sdílet
Diskuse