Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2018 18:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Opravdoví hustleři nespí. Lvcas Dope předbíhá dobu novou tvorbou

HUDBA
Uložit Uložené

Dočkali jsme se nového klipu, skvělého singlu a taky informací o plánech do budoucna.

Pokud pozorně sleduješ Lvcasovy sociální sítě, tedy obzvlášť Instagram Stories, tak jsi už určitě v obraze. Jeden z nejprogresivnějších domácích interpretů se rozhodl kromě vlastní tvorby pomáhat i dalším interpretům a vytvořil něco jako vydavatelství 44 Enterprise, pod kterým by měli vycházet jemu blízcí umělci, rapeři a zpěváci. Prvním je Ekoo a výsledkem je věc Milion.

Nás však mnohem víc zaujal doprovodný singl, který vyšel jako omluva za mírné zpoždění s videoklipem, za což jsme v konečném důsledku velmi rádi. Lvcas Dope má svůj charakteristický zvuk, který dokáže přetavit do každé skladby a dodat jí tak nepřehlédnutelnou energii.

Právě díky němu můžeš uposlouchat Egova Runway a jsme přesvědčeni o tom, že na komerčnější rádiové dráze by se uchytil prakticky ihned. Jeho cit pro chytlavé hooky a zpěv mu může závidět velmi mnoho kolegů a vše dokazuje na novince Real Hustleři Nespí. Bohužel jsme se zatím nedočkali videoklipu, ale věříme, že je to jen otázkou času.

Domů
Sdílet
Diskuse