Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2018 10:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Travis Scott sa snaží byť Bohom. V biblickom videoklipe nakoniec umiera

HUDBA
Uložit Uložené

Astroworld je konečne vonku a my sme sa dočkali aj skvelého vizuálu, ktorý sa zaradí medzi najlepšie v tomto roku.

Travis Scott je jedným z mála poctivých reprezentantov "novej vlny", ktorí berú svoju pozíciu vážne a okrem posunu vo svojej tvorbe sa do nej snaží zapájať veľa ďalších kolegov. Jeho tretí štúdiový album z minulého týždňa s titulom Astroworld je toho stopercentným dôkazom a ty už veľmi dobre vieš, čo máme na mysli. Podarilo sa mu totiž na jeden projekt so 17 skladbami dostať mená ako Frank Ocean, Drake, Kid Cudi, James Blake, Stevie Wonder, The Weeknd, Pharrell a veľa veľa ďalších. 

Na komplexnú recenziu nám asi počas leta priestor neostane, no bez akýchkoľvek pochýb ide o počin, ktorý budeme uvažovať pri koncoročnom rebríčku najlepších zahraničných albumov. A tvoj obľúbený domáci raper sa ním bude ešte dlho inšpirovať. 

Dnes sme sa zároveň po traileri, resp. sprievodnom vizuáli k veci Stargazing dočkali ďalšieho videoklipu, tentokrát ku skladbe Stop trying to be God. Ide o prepracovanú a pravdepodobne aj veľmi nákladnú záležitosť plnú biblických odkazov, kde sa Travis hrá na Boha. Nakoniec však umiera a úplný záver patrí Kylie Jenner. Viac v samotnom výsledku. 

Domů
Sdílet
Diskuse