Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2018 10:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rihanna opäť prepisuje históriu. Je prvou černoškou na titulke britského VOGUE po viac než sto rokoch existencie

REFRESHER
Uložit Uložené

Kto iný, ako kráska z Barbadosu, by mal poctiť prestížny časopis svojou prítomnosťou.

Síce sa to možno môže zdať neuveriteľné, no britská verzia prestížneho módneho časopisu VOGUE existuje už 102 rokov. Za toto obdobie sa titul preslávil ako najrelevantnejšie médium v svojom obore a rozšíril sa do celého sveta, vrátane Československa, kde začína s debutovým vydaním už o pár týždňov. Vráťme sa však späť do Británie, kde prichádza "módna Biblia" s veľkou zmenou. 

Po viac než sto rokoch sa totiž na obálke printovej verzie prvýkrát objaví černoška. No a ako už vieš z nadpisu, nebude ňou nikto iný, ako kráska z Barbadosu. Práve Rihanna je totiž okrem jednej z najlepších speváčok sveta aj módnou ikonou, ktorá sa neraz postarala o zaujímavý trend. 

Inak tomu nebude ani v tomto prípade. V rámci jesenného čísla sa Riri predstaví na fotkách s tenkým obočím, ktoré by sa mohlo v ženskom svete uchytiť. My sa však necháme prekvapiť, čo všetko si pre nás VOGUE do tohto veľmi špeciálneho a do veľkej miery aj prelomového vydania pripravilo. 

Domů
Sdílet
Diskuse