Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2018 14:22
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Nike zítra opět naskladní většinu svých nejvyhajpovanějších tenisek

MÓDA
Uložit Uložené

Nenech si ujít jedinečnou příležitost vlastnit jedny z nejvychytanějších tenisek současnosti.

Při příležitosti prvního výročí aplikace Nike SNEAKRS se sportovní gigant rozhodl znovu naskladnit několik vyhajpovaných modelů tenisek, mezi nimiž nechybí více než oblíbené kousky ze spolupráce s Off-White a různými umělci nebo vyhledávané Nike React Element 87. Velkolepý restock nastane už zítra, 8. srpna, v 15:00 našeho času. Pokud ještě nemáš staženou aplikaci, nenech si ujít tuto jedinečnou příležitost.

Modely se značkou Off-White, pod nimiž je podepsán uznávaný designér Virgil Abloh, nabývají dnes astronomických hodnot. Beznadějně vyprodané a sběrateli vyhledávané jsou však i tenisky Air Max 97 SK a Air Max 97 BW, které navrhl britský raper Skepta, a také Nike Air Max 1 ze spolupráce s nizozemským umělcem vystupujícím pod přezdívkou Parra. Kromě nich se však můžeš těšit i na mnohé jiné. Musíme se však nechat překvapit.

Nike Air Jordan 1 a Nike Air Presto ze spolupráce s Off-White

 

Příspěvek sdílel uživatel @rarniy.item,

Skeptovy Air Max 97 SK

Air Max 1 ve spolupráci s Parra

Různá barevná provedení Nike React Element 87

Domů
Sdílet
Diskuse