Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2018 10:44
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Kim Kardashian chtěla propagovat tenisky Yeezy, ale fotkou pobavila celý internet. Z její komické pózy se stalo meme

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Internetoví komici na sebe nenechali dlouho čekat.

Poslední fotka, kterou Kim Kardashian West přidala na svůj Instagram a Twitter, působí na fanoušky poměrně zvláštním dojmem. 37letá modelka, influencerka a televizní osobnost měla podle všeho v plánu propagovat Yeezy Boost 350 V2 "Butter". Její příspěvek však nezískal takovou odezvu, jakou by pravděpodobně čekala, a to z jednoho prostého důvodu.

Na zveřejněné fotografii ji můžeš vidět ležet na posteli jen ve spodním prádle a na nohou má obuty zmíněné adidasky. Na tom by však nebylo nic zvláštního, kdyby Kimberly nevystřihla absurdně komickou pózu, ze které se automaticky stalo vtipné meme, šířící se jako virus celým internetem.

Pod zmíněnou fotkou na Twitteru se začaly množit všemožné humorné reakce či upravené fotografie, v nichž Kim například tancuje Look Alive, hraje Twister či probíhá cílovou páskou na maratonu. Vybrali jsme pro tebe ty nejlepší.

Domů
Sdílet
Diskuse