Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2018 17:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tom Hardy slíbil, že rozbije hubu každému, kdo vyfotí jeho děti

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložit Uložené

Herec v novém rozhovoru ukázal svoji otcovskou tvář.

Herec Tom Hardy si za léta své kariéry vybudoval velký respekt nejen mezi svými kolegy, ale i u fanoušků. Zahrál si všemožné postavy, kvůli kterým musel výrazně zhubnout, přibrat či nabrat svaly.

Herec občas působí tak, že bychom se proti němu v boji nechtěli postavit, ani kdybychom měli zbraň a on jen holé ruce. Takže mu tvrzení níže i věříme.

Před bitkou by se prý nezastavil, kdyby ho na ulici oslovili kolemjdoucí a pokusili se vyfotit jeho děti. Hardy má z předchozího vztahu 10letého syna, se svou současnou manželkou Charlotte Riley dvouletého potomka a na cestě by měl být podle zpráv další přírůstek.

Herec si na své soukromí dává velmi dobrý pozor a dvojnásobně to platí u dětí. Všechny o tom přesvědčil v novém rozhovoru pro magazín Esquire, kde poslal fanouškům jasný vzkaz. Varoval je, že pokud se kdokoliv pokusí vyfotit jeho děti, vytrhne mu z ruky foťák a zmlátí ho jako žito.

Hardy chápe, že je známá osobnost a lidé si ho rádi fotí na ulici, což ho sice znervózňuje, ale nic s tím nenadělá. Za hranicí je však focení jeho dětí, takže pokud nechceš z náhodného setkání s hercem odcházet s bolístkou, zřejmě bys pro jistotu neměl vytahovat svůj mobil, nebo ho o fotku velmi rychle poprosit.

Doporučeno
Recenze: Al Capone v podání Toma Hardyho nosí pleny, slintá a trápí ho halucinace. Měl bys film vidět? Recenze: Al Capone v podání Toma Hardyho nosí pleny, slintá a trápí ho halucinace. Měl bys film vidět? 13. května 2020 16:26

Při pokusu o fotku jeho dětí se prý mění v běžného otce, který cítí potřebu ochraňovat své potomky a prý ho nebude zajímat ani příběh a důvod, proč by měl kdokoliv o fotku zájem.

Domů
Sdílet
Diskuse