Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2018 14:28
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Trippie Redd vydává debutové album, které míchá RnB, rockový zvuk i oldschoolový boom bap

HUDBA
Uložit Uložené

Bláznivý interpret s charakteristickými barevnými vlasy si pro fanoušky připravil opravdové mistrovské dílo.

Teprve devatenáctiletý americký raper Trippie Redd, který se během svého krátkého působení na hudební scéně dokázal zařadit mezi nejvyhledávanější a nejskloňovanější jména současnosti, dnes vydal své debutové studiové album s názvem Life's a Trip. Album doprovází barevný psychedelický obal a originální sound, v jakém by se měl nést hip-hop v roce 2018.

 

Příspěvek sdílený 14 (@trippieredd),

Bláznivému interpretovi na albu hostují Travis Scott, Young Thug a Reese LAFLARE a jednu z produkci ošéfoval světoznámý producent Diplo. Jejich společná skladba Wish je venku již delší dobu a doprovází ji povedený videoklip, stejně jako skladbu Dark Knight Dummy se zmíněným Travisem.

Album je skutečně různorodé. Do značné míry obsahuje Trippieho charakteristické vysoké vokály, které můžeš znát z výše uvedených videoklipů nebo jeho typické balady o lásce, avšak objevují se zde také tracky pro něj v netradičních polohách. Missing My Idols a Oomps Revenge potěší mnohé přívržence boombapového soundu a rockově laděná skladba How You Feel zase fanoušky těžkých kytarových riffů. S posluchači se Trippie na albu loučí zasněnou Underwater FlyZone, po které budeš okamžitě chtít víc.

Trippie Redd se právem řadí mezi aktuálně nejlepší interprety. Studiovým debutem Life's a Trip dokázal, že ví, jak má vypadat album. Těší nás, že nepodlehl trendu o něco úspěšnějších kolegů, kteří vydávají v tomto roce dlouhá alba, což se výrazně odráží na jejich kvalitě. Život je trip rozhodně řadíme mezi to nejlepší, co jsme v tomto roce měli možnost slyšet.

Domů
Sdílet
Diskuse