Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2018 11:32
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Prozkoumej aktuální trendy slunečních brýlí se známými Češkami a Slovenkami z Instagramu

MÓDA
Uložit Uložené

Průhledné rámy, barevná skla nebo obrovské masky. Podívej se na ty nejstylovější brýle, kterým patří aktuální sezóna.

Sluneční brýle jsou během léta nezbytností a mnozí si jej bez nich ani nedokáží představit. Obzvláště ti, pro které jsou více než jen ochrana očí před často nepříjemnými slunečními paprsky a jejich ještě nepříjemnějšími odrazy. Pojď se spolu s našimi krásnými Češkami a Slovenkami z Instagramu podívat na aktuální trendy ve sluneční optice a možná si vybereš svůj budoucí oblíbený kousek.

Transparentní brýle

Jednobarevné transparentní brýle jsou absolutní vychytávkou tohoto léta. Mezi nejoblíbenější patří ty s průhledným plastovým rámem, ale už léta jsou populární také klasické aviatorky s barevnými skly. Téměř výhradně z podobných brýlí sestává nejnovější kolekce od RETROSUPERFUTURE.

 

Příspěvek sdílený NA TY (@natykerny),


Kočičí oči

Populární cat eye brýle jsou designované ve tvaru kočičích očí a na tváři působí smyslně. Jejich křivky totiž opticky zužují tvář. S jejich výběrem jsme ti před několika dny už pomohli, takže nyní se můžeš pro změnu inspirovat následujícími outfity.


Kulaté brýle

Vedle klasických „lenonek“ s miniaturními sklíčky jsou aktuálně rozšířené sluneční brýle s kulatými skly s větším rozměrem. Takové brýle však výrazně zkreslují tvář, čili je rozhodně doporučujeme nejprve vyzkoušet. Samozřejmě, čím jsou skla větší, tím jsou brýle univerzálnější pro různý typ obličeje.


„Masky“

Jedním z aktuálně největších designérských trendů v doplňcích jsou výrazně oversize sluneční brýle zakrývající skoro až polovinu obličeje. Takový kousek je skutečně odvážným a výstředním a dozajista z tebe udělá lepidlo na pohledy. A to nemusí být každému příjemné. Jsou však stylové a originální.

 

Příspěvek sdílený TTAPPLE (@ttapple),

Samozřejmě, ikonické siluety jako flat top, clubmaster nebo aviator z módy nevyjdou nikdy, v článku jsme se ale zaměřili na ty aktuálně nejchytlavější možnosti. U brýlí je však třeba nejvíce zohlednit rysy obličeje, protože některé brýle se ti mohou hodit, jiné naopak absolutně ne.

Domů
Sdílet
Diskuse