Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2018 11:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejhorší noční můry Rytmuse a Sergeie Barracudy už nejsou tajemstvím. Sleduj nový klip

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Už za pár týdnů vydá ostrvaský člen AK poslední Pouliční ekonomickou a my tu máme nový vizuál ke skladbě, kde hostuje Rytmus.

Před pár dny vydal Sergei Barracuda bez jakéhokoliv proma novinku s názvem Noční můra, kde hostoval i člen Kontrafaktu. Tito dva se na společné věci poprvé setkali již v roce 2012, a tak snad nebude pro nikoho toto spojení překvapením. Zároveň se jim podařilo nalézt další téma, ke kterému mají oba co říct, a tak se dočkáváme velmi upřímného vyprávění.

S vydáním tracku prostřednictvím streamovacích služeb jsme dostali i informaci, že se v dohledné době můžeme těšit na klip, což teď kluci dodržují. Autorem je režisér Jiří Mucha se svým týmem a jde o sice jednoduchou, ale přece filmovou záležitost s herci.

Rytmuse máme dokonce možnost vidět jen pár vteřin při tom, jak prodává kebab. Nic to však nemění na faktu, že dvojice doručila jeden z nejhlubších textů ve svých kariérách. Výsledek už posuďte sami.

Domů
Sdílet
Diskuse