Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2018 14:10
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nádherní keporkaci připluli do kanadské zátoky před hotel. Hosté jen nechápavě sledovali majestátní přírodní divadlo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Keporkaci si v zátoce připravili dokonalý prostor pro lov ryb.

Zřejmě každý z nás by jednou chtěl mít v životě tolik štěstí, aby se mohl ráno probudit a vychutnat si snídani při pohledu na velryby pár metrů od sebe. Návštěvníkům v hotelu Great Bear Lodge v kanadském městečku Port Hardy se podobný sen splnil před pár dny.

Kanadská zátoka nečekaně přivítala rodinku keporkaků. Dvě ženy byly ze zážitku překvapené natolik, že se začaly objímat, protože je přírodní divadlo velryb natolik dojalo.

Nádherní keporkaci připluli do kanadské zátoky před hotel. Hosté jen nechápavě sledovali majestátní přírodní divadlo
Zdroj: Bear Lodge

Na internetu se už objevily i diskuse o tom, jak se vůbec obrovská zvířata dostala do nenápadné zátoky u hotelu, na což prý existuje jasná odpověď.

Kytovci mají ve zvyku lovit svou potravu pomocí techniky, při níž naženou hromadu ryb do uzavřeného místa ve vodě, následně se ponoří a pak vyplavou na hladinu s otevřenými ústy, díky čemuž najednou dokážou zkonzumovat extrémně velké množství ryb.

Komentující uživatelé vtipkovali, že zatímco dvě ženy při pohledu na velryby téměř plakaly od štěstí, pod hladinou se odehrával masakr, při kterém umíraly mladé i staré ryby. Jednoduše přírodní nádhera.

Domů
Sdílet
Diskuse