Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. srpna 2018 11:40
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Máš šanci vyhrát zlatou kartu do McDonald's, díky které budeš mít jídlo do konce života zdarma

GASTRO
Uložit Uložené

Oblíbená síť rychlého občerstvení chce potěšit své zákazníky.

Desítky tisíc provozoven po celém světě a miliony zákazníků umožňují McDonald's odměňovat své nejvěrnější návštěvníky. Dlouhá léta se šeptalo o tom, že řetězec v tajnosti vydává exkluzivní karty McGold Card, které majiteli umožňují jíst v podnicích rychlého občerstvení zcela zdarma.

Tajností však bylo dost, a proto McDonald's spustilo soutěž, jejíž vítěz se stane majitelem nejexkluzivnější zlaté karty ve formě obalu na svůj smartphone.

Většina dosavadních zlatých karet umožňovala majitelům získávat bezplatné jídlo výhradně v jedné konkrétní pobočce a její platnost trvala rok, jenže vítěz probíhající soutěže dostane šanci na bezplatné jídlo na příštích 50 let, což prakticky znamená doživotní přísun McDonald's bez placení v jakékoli prodejně.

Máš šanci vyhrát zlatou kartu do McDonald's, díky které budeš mít jídlo do konce života zdarma
Zdroj: McDonald's

Existují i omezení, protože díky kartě si budeš moci hranolky i burger dopřát maximálně dvakrát týdně a na každý bezplatný nákup dostaneš limit 7 dolarů, aby samozřejmě McDonald's kvůli tvé kartě nezkrachoval.

Karta ve formě zmíněného krytu na mobil bude vyrobena speciálně pro tebe a dokonce prý z 24karátového zlata, přičemž nezáleží na tom, zda vlastníš iPhone nebo Android. Abys měl šanci stát se vítězem, musíš využít funkci objednávky přímo v mobilní aplikaci McDonald's od dnešního dne až do 24. srpna večer.

Domů
Sdílet
Diskuse