Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2018 13:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na řeckém ostrově ti zaplatí za to, aby ses staral o 55 koček. Dostaneš i dům s výhledem na moře

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vysněná práce mnohých z nás se stala skutečností.

Většina z nás si pořád nenašla své vysněné zaměstnání. Jen velmi málo lidí by chtělo sedět celý den v kanceláři, kdyby nemuseli, ale s kouskem štěstí bys mohl strávit nejbližší půlrok na nevelkém řeckém ostrově.

Na řecké ostrovy se obvykle cestuje jen na dovolenou, avšak kočičí sanatorium God's Little People Cat Rescue momentálně hledá zodpovědného člověka, který by mohl od října nastoupit na pozici vedoucího.

Maličký ostrov Syros nabízí turistům nádhernou přírodu, jenže za zážitky si musí pořádně připlatit. Kdyby tě ale vybrali za šéfa sanatoria, budeš mít k dispozici útulně zařízený dům s výhledem na Egejské moře, 55 koček a dostaneš i výplatu.

Práce denně vyžaduje přibližně 4 hodiny, takže výplata nebude obrovská. Ačkoliv bys byl zaměstnán na poloviční úvazek, pracoval bys s roztomilými kočkami. Inzerát uvádí, že nabídka bude vyhovovat zejména lidem nad 45 let s velkým srdcem, láskou k přírodě a se schopností trávit čas o samotě.

Kdybys však majitele zaujal, určitě by mu nižší věk nevadil. Pokud chceš pracovní nabídku zkusit, stačí napsat mail se svou fotkou a všemi relevantními informacemi o sobě na [email protected] a na konci srpna možná budeš mít štěstí při pohovoru přes Skype.

Domů
Sdílet
Diskuse