Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2018 9:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Mega M se vyrovnávají se všemi pády svých životů. Spokojeně grilují a užívají si léto

HUDBA
Uložit Uložené

Pánové z Pozor Records představují nový letní videoklip ke skladbě z EP od Mega M.

Už teď víme, že v Pozor Records bude letos ještě velmi rušno. Po konfliktu s Molochem se okamžitě vrátili zpět k tvorbě a ve studiu se PAT i Mega M věnují svým sólovým albům. Rottweiller druhého jmenovaného by měl spatřit světlo světa v závěru roku a my budeme velmi zvědaví, co si pro nás přichystal.

Jelikož však stihl vydat EP Ja som Mega s 11 skladbami, přibližně si můžeme představit, o co půjde. Jednou z nejoblíbenějších je určitě věc s Rytmusem, která nyní dostává sice jednoduchý, ale příznačný vizuál, kde se oba prezentují vyrovnaně a bez větších starostí. To koneckonců jasně koresponduje se samotným textem a názvem tracku – Tak jak má byť.

Stačí přitom jízda v drahém Rolls Royce, grilovačka v kruhu blízkých a spokojený výraz obou autorů. O videoklip se již tradičně postarali kluci z Imagine Productions a hudební produkci zajistil Prince Marock.

Domů
Sdílet
Diskuse