Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2018 10:40
Čas čtení 0:00
Richard Končol

Slovenský producent VI3E vydáva track inšpirovaný berlínskym technom

HUDBA
Uložit Uložené

Teší nás, že špinavé zvuky elektroniky sa tvoria aj na Slovensku. Dôkazom je track All Day od VI3E Music.

VI3E Music nie je neznámy pojem pre tých, ktorí sledujú slovenskú elektronickú, či rapovú tvorbu. Poznať ho môžeš jednak ako člena zoskupenia Mäsokombinát či labelu F*CK THEM, ale aj ako producenta, ktorý sa podpísal pod tracky 999 od Dymera Surovca či Deadman od Gleba.

VI3E Music sa však tentokrát zameral na trochu iný žáner. Na labeli No Religion, ktorý okrem iného organizuje špeciálne pozvánkové rave parties, vydáva track All Day. Ten je tvorený predovšetkým pomocou hardvérových mašín. Špinavý bass sound a acid strieda rovný beat s prvkami elektropunku, či berlínskeho techna a zvuk tak pripomína hudbu nemeckého Boys Noizea, či skladby, ktoré vychádzajú napríklad aj pod Skrillexovým vydavateľstvom OWSLA. 

O vizuál k skladbe All Day sa postaral Adam Bázlik, s ktorým VI3E spoločne vymyslel koncept čiernobieleho videoklipu so zábermi na architektúru. Sleduj VI3E-a aj na SoundCloude či Instagrame.

Domů
Sdílet
Diskuse