Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2018 18:56
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Hororový muzikál v opare drog a dráždivého sexu od režiséra Love nás zavedie do zákutí strhujúcej nočnej mory

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Gaspar Noé prichádza s chválenou novinkou Climax.

O filmoch kontroverzného režiséra Gaspara Noého si môžete myslieť, čo chcete, ale jedno sa im musí nechať: Sú prekliato originálne! Výnimkou zrejme nebude ani hororový muzikál Climax, ku ktorému sme si už predstavili prvý teaser.

Snímka však teraz prichádza s oficiálnym trailerom a dáva nám na známosť, že Noé sa aj tentokrát odtrhne z reťaze a doručí nám muzikál, aký sme ešte nevideli.

Film sa zameria na partiu ľudí, užívajúcich si svoje voľné chvíle v uzamknutej starej budove uprostred lesa. Počas vrcholnej noci trojdňovej extázy sa odovzdajú tancu a alkoholickému opojeniu. Niekto z prítomných sa však rozhodne všetky nápoje v miestnosti obohatiť dávkou LSD. Ako niečo také môže dopadnúť?

Podľa prvých ohlasov je Noého novinka naozaj skvelá (85% na Metacritic) a aj ukážka dokazuje, že nás čaká poriadne šialený zážitok. Zatiaľ si síce nie sme istí, či sa zaradíme k spokojným divákom, ale upútavka v nás rozhodne vzbudzuje zvedavosť.

Tešiť sa evidentne môžeme na znepokojivé výjavy, ale aj strhujúce tanečno-hudobné čísla. Podľa traileru sa naozaj zdá, akoby sme vstúpili do horúčkovitého drogového sna. Alebo skôr nočnej mory? 

V hlavnej úlohe uvidíme Sofiu Boutella, okrem nej sa predstavia aj Romain Guillermic, Suheila Yacoub či Claude Gajan Maull. Slovenskú premiéru si snímka odbije 8. novembra (listopad) 2018.

Hororový muzikál v opare drog a dráždivého sexu od režiséra Love nás zavedie do zákutí strhujúcej nočnej mory
Zdroj: A24
Domů
Sdílet
Diskuse