Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2018 15:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dvouletý Indonésan vykouří 40 cigaret denně. Když mu rodiče ráno nedovolí zapálit si, celý den probrečí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Chlapec z Indonésie nezačal žít zrovna zdravě.

Děti z Indonésie kouří podezřele velké množství cigaret. Již před téměř deseti lety se na internetu objevilo video, ve kterém se objevil malý chlapec zamilovaný do kouření.

Podobná videa se objevovala pravidelně, ale postupem času se zřejmě snižuje věk těchto dětí. Nejnověji se po sociálních sítích šíří příběh pouze dvouletého chlapce.

Malý Rapi Ananda Pamungkas žije v Západní Jávě a cigarety objevil u stánku své mámy. Nikdo mu samozřejmě cigaretu nenabídl sám od sebe, protože malý Rapi ji našel na zemi. Cigaretový nedopalek si vzal do ruky a zanedlouho se stal závislým.

Zvláštně vyznívá vyprávění rodičů mladého chlapce, protože nejdříve měli pocit, že je pohled na kouřící dítě mimořádně zábavný. Netrvalo dlouho a chlapec kouřil desítky cigaret za den, přičemž rodičům začal upíjet i z kávy. Momentálně denně zvládne i 40 kousků.

Oba pochopili, že kouření dítěte přerostlo ve vážný problém, jenže nevědí, jak ho to mají odnaučit. Pokud mu ráno nedovolí zapálit si cigaretu, malý Rapi jednoduše začne plakat a odmítá jakkoli spolupracovat, dokud tělu opět nedopřeje dávku nikotinu.


Domů
Sdílet
Diskuse