Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2018 13:59
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Young Thug vydává album, kterým se opět překonává. Poslechni si jeden z nejzáživnějších rapových projektů roku

HUDBA
Uložit Uložené

Na albu se vyskytuje krom něj mnoho hostů, z nichž však žádný nezklamal.

Young Thug vydal včera o půlnoci, na své narozeniny, kompilační album svého labelu Young Stoner Life s názvem Slime Language. Album bylo oznámeno na začátku srpna, kdy spolu s bookletem zaslal několika hudebním redakcím hady v teráriu. Jak se jeho zvuk změnil od dubnového EP Hear No Evil?

 

A post shared by Young Thug (@youngthug) on

Už na začátku tě skladba Tsunami naladí na Thuggerovu pozitivní vlnu. Chytlavý přednes na příjemném instrumentální je skvělým intrem pro jeho album. 

Tracklist obsahoval mnoho jmen z Jefferyho labelu a blízkého okolí, která v našich končinách mnozí ani neregistrují. Už na druhé skladbě tě však z omylu vyvede skvělá sloka jeho bývalé přítelkyně Jerriky Karlae.

 

A post shared by Young Thug (@youngthug) on

To, proč si však fanoušek pustil toto album, je Thugovo neustále překonávání sebe sama a posouvání se do neprozkoumaných poloh svých schopností a hlasu. Dokazuje to hned na třetí stopě Gain Clout, kde předvádí vtipné bars prostřednictvím šíleného flowu, který dozajista není stravitelný pro každého.

Dále album prochází různorodými styly, přičemž každá skladba zní odlišně a album zároveň uceleně.

Skladba It's A Slime s Lil Uzi Vertem byla bez pochyb jednou z nejočekávanějších, svůj potenciál však nenaplnila podle našich představ. Oba se zde vyskytují ve svých typických polohách, tím pádem nás tedy nepřekvapila.

Jakýmsi zadostiučiněním je však hned následující Scoliosis s chorálovými vokály.

 

A post shared by Young Thug (@youngthug) on

Skvělou sloku si tu odbyl také nováček Jacquees, který prorazil do povědomí veřejnosti skladbou B.E.D. z minulého roku a před dvěma měsíci debutoval se svým albem 4275. Záležitost Slimed In ukončuje album na úrovni, čemuž kromě Thuggerova galaktického projevu dopomáhá uklidňující hlas undergroundového rapera Nechieho.

Domů
Sdílet
Diskuse