Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2018 11:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Pokud máš rád černý humor, tyto ilustrace si vychutnáš

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ilustrátor Remi Lascault svou fantazii nijak neomezuje.

Většina lidí se mnohdy tváří, že miluje černý humor, ale při prvním morbidnějším vtipu začnou moralizovat o tom, zda byl vhodný. Neplatí to pro ilustrátora Rémiho Lascaulta.

Umělec oslavil své 32. narozeniny, ale ve své kariéře nepolevuje. Své ilustrace přitom začal vytvářet pouze před rokem a zvolil pro ně zajímavou formu. Každá ilustrace obsahuje čtyři okénka a bublinky na dialog či monolog bys v nich hledal těžko.

Není vždy jednoduché vyjádřit všechny pocity jen pomocí obrázku, avšak Rémi s tím problém nemá. Svůj černý a morbidní humor proto přeměňuje na ilustrace o tom, že egyptské pyramidy vznikaly pomocí kočky provádějící potřebu nebo o podzimní erotice mezi stromy.

Rémi sice zatím rozhodně nepatří mezi ilustrátorskou špičku pokud jde o popularitu, protože získávat nové fanoušky není úplně jednoduché, a proto bys měl navštívit jeho stránku na Facebooku, kde najdeš množství detailnějších zajímavostí o tom, jak ilustrace vznikají.

Domů
Sdílet
Diskuse