Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2018 11:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bez škrabání odmítá jíst. Internet se zamiloval do obézního kocoura Bruna, který už několik měsíců hledá nový domov

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kocour Bruno se sám naučil i trik, díky kterému umí stát na zadních nohách.

Na facebookové stránce útulku Wright Way Rescue se před dvěma dny objevil inzerát, pomocí kterého se záchranáři snaží najít nový domov pro mimořádně vtipnou, roztomilou a zejména náročnou kočku.

Kocour Bruno oslavil své 7. narozeniny a nebylo by na něm možná nic neobvyklého, kdyby neměl více než 11 kilogramů a nepotrpěl si na své pohodlí.

Bruno si pokoušel najít si nový domov už od června, ale od té doby se nenašel žádný seriózní zájemce. Kocour je zcela zdravý a momentálně prochází dietou, aby mohl své nadbytečné kilogramy shodit. Stylovější kočku bys však nenašel.

Bruno rád tráví svůj čas na zadních nohách, takže světu ukazuje své velké břicho, na kterém mu spokojeně odpočívají přední končetiny. Svým pohledem je schopen obměkčit srdce jakéhokoliv člověka a potrpí si i na škrabání.

Nejraději má škrabání na hlavě, tváři či zádech, ale odmítá doteky na břiše. Zřejmě se za svůj obrovský pupek trochu stydí.

Nejvtipnější chování přichází v momentě, kdy nastává čas na jídlo. Bruno sice po dlouhých protestech začne neochotně jíst i bez škrabání, ale hlasitými projevy dává najevo, že mu nejvíce vyhovuje snídání, obědvání a večeření plné hlazení.

Aby toho nebylo málo, po zkonzumování své potravy se rád napije vody, jenže voda nesmí být v žádném případě ve stejné místnosti jako miska s jídlem.

Bruno je zkrátka vybíravá kočka a naštěstí se po posledním inzerátu našly stovky lidí, kteří by si ho chtěli adoptovat a poskytnout mu nový domov. Prý momentálně analyzuje jednotlivé žádosti o adopci a bude si muset pečlivě vybrat majitele, kteří ho budou drbat vždy, když si to vyžádá.

Domů
Sdílet
Diskuse