Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2018 11:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Chceš vydělávat 900 korun za hodinu vymýšlením urážlivých vtipů? Hra Cards Against Humanity hledá nové autory

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tvé vysněné zaměstnání nebylo nikdy víc na dosah.

Mimořádně populární karetní hra Cards Against Humanity potřebuje nové nápady. Hra, která před lety začala s několika černými a bílými kartičkami, momentálně obsahuje hromadu rozšíření a bonusových kartiček, jenže její tvůrci chtějí najmout novou a svěží krev.

Na svém webu proto zveřejnili inzerát, jehož obsah zní docela lákavě. Nejraději by najali několik nových autorů schopných využít svůj morbidní smysl pro humor pro tvorbu vtipných kartiček a zvolili i adekvátní odměnu.

Budoucím úspěšným autorům slibují mzdu ve výši 40 dolarů za hodinu, což je asi 900 korun, a tak bude zájemců zřejmě velmi mnoho. Samozřejmě, že asi nebudeš jako autor pracovat celých 40 hodin týdně, ale pokud máš vytříbený humor, určitě bys měl šanci přivydělat si.

Cards Against Humanity od tebe zároveň nebudou žádat, aby ses kamkoli přestěhoval, protože hloupé vtipy můžeš vymýšlet přímo z domu. Čas na přihlášení máš do konce srpna a ani podmínky nevypadají příliš náročně.

Stačí, když vymyslíš 15 bílých a 5 černých kartiček, na základě kterých tě porota posoudí a zanedlouho už budeš vydělávat za to, o čem jsi měl možná vždy pocit, že nedokážeš zpeněžit.

Chceš vydělávat 900 korun za hodinu vymýšlením urážlivých vtipů? Hra Cards Against Humanity hledá nové autory
Zdroj: CAH
Domů
Sdílet
Diskuse