Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2018 12:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nejhledanější zločinec FBI se při vydání bavil tanečkem In My Feelings Challenge

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Antwan Mims věděl, že chce být do Michiganu vydán ve velkém stylu.

Dnešní mládež umí během pár minut naskočit na jakýkoliv trend. Před pár týdny jsme se o tom přesvědčili pomocí In My Feelings Challenge, kterou inspirovala stejnojmenná skladba od Drakea.

Ani raper asi sám nečekal, jak virální hit se z krátké choreografie, kterou vymyslel jeden influencer na Instagramu, vyklube, a tak tisíce známých i neznámých lidí tančí, kroutí volantem a vytvářejí rukama srdce.

Nejnověji se do skupiny fanoušků In My Feelings Challenge přidal i nečekaný účastník. Antwan Mims se nedávno dostal až do žebříčku 10 nejhledanějších zločinců americké agentury FBI.

Nakonec se ho podařilo úspěšně zadržet. Je obviněn ze dvou vražd, přičemž měl působit v gangu Gangster Disciples. Antwana policisté zadrželi a převezli do státu Michigan, ale on si pozornost kamer nadevše užíval.

Při přechodu z letadla do auta začal tančit choreografii In My Feelings Challenge, čehož si všimli policisté a rychle ho do čekajícího vozidla naložili. I tak se však stal menší internetovou hvězdou.

Domů
Sdílet
Diskuse