Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2018 16:55
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Nenalíčená Kylie Jenner se poprvé objevila na titulce magazínu Vogue

MÓDA
Uložit Uložené

Na záběrech ukázala svou přirozenou krásu.

21letá Kylie Jenner momentálně prožívá mimořádně úspěšné období. Tento měsíc se poprvé objevila na titulce magazínu Forbes. Minulý týden oslavila 21. narozeniny ve velkém stylu a od svého přítele Travise Scotta dostala jako dárek vzácný vintage Rolls Royce z roku 1950. Tentokrát se může pochlubit dalším úspěchem. Poprvé se dostala na obálku magazínu Vogue. Jde o velkou prestiž, protože na titulku prestižního módního magazínu se nedostane jen tak někdo.

Jde o australské vydání a mnohé překvapilo to, že Kylie se na titulce objevila nenalíčená. Fotografie již tradičně doplňuje rozhovor. Mladou krásku vyzpovídala její starší sestra Kendall Jenner. Z rozhovoru se dozvíte například to, že Kylie si bez přítele Travise Scotta neumí představit ani jediný den. Dále se rozpovídala o lásce, dcerce a své úspěšné kosmetické značce Kylie Cosmetics. Pokud máš zájem přečíst si celý rozhovor, můžeš tak udělat zde. Na závěr už jen dodáme, že o zdařilé fotografie se postarala fotografka Jackie Nickerson. Musíme konstatovat, že Kylie na nich působí opravdu přirozeně.

Domů
Sdílet
Diskuse