Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2018 20:33
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Emily Ratajkowski se objevila na titulce magazínu Paper. Kráska si na zdařilých snímcích vychutnává koupel ve vaně

REFRESHER
Uložit Uložené

Modelce to na nejnovějších fotografiích opravdu sluší.

Americkou krásku s polskými kořeny na naší stránce nemusíme nijak extra představovat. Kolem její osoby se stále něco děje a my o ní velmi rádi píšeme. Emily Ratajkowski nás tentokrát potěšila vydařenými fotografiemi, které se objevily v nejnovějším čísle magazínu PAPER. Konkrétně jde o jejich nové vydání People.

Zajímavostí je, že o fotografie se postaral známý model Jordan Barret. Musíme podotknout, že Jordan není profesionální fotograf a toto focení bylo jeho úplně první. Myslíme, že se mu docela vydařilo, nebo ne?

Emily na záběrech pózuje v nádherných kouscích od značek Valentino, Max Mara nebo Schiaparelli. Objevuje se na terase newyorského hotelu, koupe se ve vaně nebo se věnuje hraní karet.

Fotografie doplňuje zajímavé interview. Modelka, herečka a návrhářka v jedné osobě se rozpovídala o několika tématech. Nevynechala účast v úspěšném videoklipu Blurred Lines, který byl zlomový pro její kariéru. Dále vyprávěla o své kreativní stránce, feminismu nebo o svém kontroverzním profilu na Instagramu, na kterém, jak jistě víte, nešetří sexy fotkami. Pokud si chcete přečíst celý rozhovor, neváhejte kliknout na stránku magazínu.

Emily s autorem fotografií Jordanem Barrettem

Něco málo ze zákulisí

Domů
Sdílet
Diskuse