Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2018 9:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena s pouty na rukou v noci zoufale zvonila na cizí domy. Američtí policisté řeší děsivý případ

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Policisté mají k dispozici jen krátký kamerový záznam.

Muži zákona v Texasu musí v posledních dnech vyšetřovat mysteriózní případ. V okrese Montgomery se uprostřed noci objevila neznámá žena, z jejíž rukou visel předmět připomínající pouta.

Na jeden z domů začala zvonit přibližně ve 3:20 ráno, takže majiteli chvíli trvalo, než se postavil z postele a šel podívat, kdo by ho chtěl tak pozdě navštívit. Než přišel ke dveřím, žena tam už nebyla, ale na domě je nainstalována bezpečnostní kamera.

Při sledování záznamu však majitel zneklidněl. Okamžitě ho předal policistům. Svědci ze stejné oblasti bezpečnostním složkám řekli, že žena zvonila na několik domů v blízkosti a snažila se získat pomoc.

Žena s pouty na rukou v noci zoufale zvonila na cizí domy. Američtí policisté řeší děsivý případ
Zdroj: Montgomery County Sheriff

Ani v jednom z případů nestihli majitelé domů zareagovat, než žena znovu zmizela, takže policie zatím netuší, o koho by mohlo jít.

Vyšetřovatelé momentálně prověřují oznámení o pohřešovaných osobách a snaží se přirovnávat jednotlivé fotografie ke vzhledu ženy z kamery, ale případ ještě nebyl vyřešen.

Při podobných nočních překvapeních je přitom třeba dávat pozor na to, abys do domu nepustil jen tak kohokoliv. I na první pohled nevinná a zoufalá žena může představovat nebezpečí.

Domů
Sdílet
Diskuse