Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2018 15:33
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Oreo představilo sušenky s příchutí kuřecích křidélek a wasabi. Lidé reagují znechuceně

GASTRO
Uložit Uložené

Oblíbené sušenky přichází s novými příchutěmi, které však zřejmě nebudou chutnat všem. Jsou jimi wasabi a ostrá kuřecí křidélka.

Oblíbených sušenek Oreo je po světě k dostání celá řada druhů a příchutí, ke kterým se nově přidávají dvě nové. Ty však už na první pohled nebudou zdaleka pro každého. První z nich je wasabi a další představenou příchutí jsou ostrá kuřecí křidélka.  Oznámil to americký koncern Mondelēz International, pod nějž Oreo spadá.

Novinka má být zatím dostupná pouze pro čínský trh a je možné, že na základě dosavadních reakcí uživatelů na sociálních sítích to tak zůstane i v budoucnu. Řada lidí totiž neváhala nad novými druhy sušenek vyjádřit své znechucení, a to zejména v případě druhé z jmenovaných příchutí. Najdou se však i tací odvážlivci, kteří by nové Oreo ochutnali. 

Níže si můžete některé z reakcí prohlédnout a v komentářích nám můžete napsat, zda byste některou z nových příchutí vyzkoušeli:






Domů
Sdílet
Diskuse