Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2018 10:45
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Nejvíce sexy kampaň na spodní prádlo za poslední období? Vysportovaná Teyana Taylor se předvedla pro Agent Provocateur

MÓDA
Uložit Uložené

Americká zpěvačka se pyšní figurou, po které touží mnohé ženy.

Výrobce luxusního spodního prádla, jehož název zná většina žen milujících módu a 9 z 10 mužů, nás opět potěšila pořádně lechtivou prezentací nejnovějších kousků. Hlavní zásluhu na tom ovšem nemá jen značka, ale především americká zpěvačka Teyana Taylor.

Snědá kráska s dokonale vysportovonou postavou a křivkami je pro mnohé z vás dobře známá asi zejména díky videoklipu na skladbu Fade od Kanye Westa, kde se předvedla v plné parádě. 27letá rodačka z New Yorku však i sama tvoří výbornou hudbu, o čemž vás přesvědčí například její poslední celistvý počin K.T.S.E., na který přímo z Wyomingu dohlížel samotný Ye.

Zpět ale k modelům spodního prádla z kolekce podzim/zima 2018, kterým dominuje krajka, neokoukané řetízkové „popruhy“ či vzrušující hravost. Agent Provocateur jednoduše ví, co dělá, a vy se o tom můžete nyní přesvědčit níže.

P.S. – Jednotlivé kousky si můžete zakoupit přímo v online obchodě.

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíž, určitě nezapomeňte navštívit ani naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme!

Domů
Sdílet
Diskuse