Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2018 16:12
Čas čtení 0:00
Richard Balog

V Praze si můžete za 80 tisíc korun pronajmout honosnou nemovitost, z níž už nebudete chtít odejít

KULTURA
Uložit Uložené

Stylově čistý, částečně zařízený, minimalisticky pojatý dům s terasovitou zahradou a parkováním, skýtá neopakovatelný výhled do okolní zeleně.

Kvalitu bydlení podtrhuje poloha vily v krásném prostředí Šáreckého údolí s lesnatými svahy a rezidenční zástavbou. Klidná lokalita s rychlým spojením do centra, na letiště a do mezinárodních škol, pár zastávek autobusem k metru Dejvická s plnou vybaveností v okolí. Pár kroků od vily stojí kvalitní restaurace s venkovním posezením u břehu potoka pod zalesněným svahem.

K domu, posazenému vysoko v kopci, vede řada schodů. V přízemí se nachází 1 ložnice s en-suite koupelnou, oddělenou skleněnou stěnou (sprchový kout, 2 umyvadla, toaleta) a přístupem na zahradu, technická komora a vstupní hala.

První patro zaujímá prostorný obývací pokoj s dvojitou výškou stropu a celoprosklenou čelní stěnou poskytující jedinečné světlo. V horním patře na galerii je umístěna plně vybavená kuchyň s jídelnou, koupelna se sprchou a toaletou, sauna a přístup na krytou terasu s vířivkou a venkovní sprchou. Střešní terasa na vrcholu vily nabízí krásný panoramatický výhled do okolí.

Klimatizace, rekuperační jednotka, stěrka pandomo, krbová kamna, vestavěné úložné prostory, francouzská okna, luxusní sound systém (vč. prostoru vířivky), reproduktory Bowers & Wilkins, elektricky poháněné venkovní žaluzie, plynové vytápění, kuchyňské spotřebiče Miele, nádobí a kuchyňské náčiní, TV, videotelefon, alarm s napojením na PCO, kamerový systém. Garáž pro 2 vozy a parkování na pozemku. Poplatky se hradí zvlášť.

Více podobných nemovitostí najdete na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Více podobných nemovitostí najdete na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Pozemek: 779 metrů čtverečních

Zastavěná plocha: 109 metrů čtverečních

Obytná plocha: 139 metrů čtverečních

Cena: 80 000 KČ měsíčně (kontakt)

V případě, že víte i o jiných architektonických nebo designérských studiích z našich končin, která jsou hodná pozornosti širšího publika, tak neváhejte a pošlete nám tip na e-mailovou adresu uvedenou v profilu výše. Děkujeme za podporu a spolupráci!

Domů
Sdílet
Diskuse