Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2018 17:32
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Brumbál učí v Bradavicích Mloka obranu proti černé magii. Nové záběry z Fantastic Beasts 2 jsou plné nostalgie

FILMY A SERIÁLY J.K. ROWLING
Uložit Uložené

Návrat do staré dobré kouzelnické školy věrné fanoušky Harryho Pottera pokaždé potěší.

Premiéra očekávaného filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny je naplánována na 15. listopadu 2018 a s jejím příchodem se k nám dostává stále více čerstvého materiálu.

Už z předešlých trailerů jsme se dozvěděli, že v druhé části se můžeme těšit na nezapomenutelné Bradavice.

V nejnovějším videu od studia Warner Bros. filmaři divákům odhalují exkluzivní záběry přímo z placu, které jsou doplňovány komentáři lidí podílejících se na tvorbě snímku.

K naší radosti ve videu nechybí ani slavná spisovatelka Harryho Pottera J. K. Rowlingová. Podobně jako u první části Fantastických zvířat, i v případě dvojky napsala Rowlingová ke snímku scénář.


V příběhu Fantastic Beasts 2 se Gellert Grindelwald (Johnny Depp) dostává z vězení MACUSA (the Magical Congress of the United States of America – Kouzelný kongres Spojených států amerických).

Obávaný zloduch chce naplnit svůj cíl, který spočívá v tom, že čistokrevní čarodějové převezmou vládu nad nemagický bytostmi.

Hlavní dvojicí stojící proti moci nebezpečného Grindelwalda se ve snímku stávají Albus Brumbál (Jude Law) a jeho bývalý student Mlok Scamander (Eddie Redmayne).

Další informace o vytouženém pokračování Fantastic Beasts si můžete přečíst v našich předešlých článcích.

Domů
Sdílet
Diskuse