Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2018 16:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mexický rezort ti zaplatí 120 tisíc dolarů za přidávání fotek na Instagram, plavání se žraloky či pozorování želv

ZAJÍMAVOSTI MEXIKO
Uložit Uložené

Zaměstnání, o kterém sní mnozí z nás.

Při prohlížení Instagramu možná závidíš mnoha blogerům, které díky příspěvkům oslovily společnosti z celého světa a umožnily jim vychutnat si ubytování a jídlo v hotelích výměnou za propagaci na sociální síti.

Pokud bys podobný životní styl chtěl zažít i ty a nemáš chuť budovat vlastní profil na Instagramu, síť luxusních hotelových resortů Vidanta momentálně hledá člověka jako ty.

Vidanta provozuje hotely převážně v Latinské Americe a její zástupci si uvědomili, že by potřebovali vylepšit svou přítomnost na sociálních sítích. Prvním výborným krokem bylo zveřejnění inzerátu, protože kampaň World’s Best Job okamžitě zaujala média z celého světa.


Při bližší prohlídce podmínek hned pochopíš, proč se lidé o zaměstnání snů začali zajímat. Vidanta nabízí velmi slušný plat ve výši 120 tisíc dolarů ročně, přičemž za tyto peníze od tebe očekává jen tvorbu lákavého obsahu na internet, vychutnávání jídel, cestování a zažívání bláznivých dobrodružství.

Doporučeno
Život mimo škatulky: Muxe není ani muž, ani žena. Je to člověk dvou duchů Život mimo škatulky: Muxe není ani muž, ani žena. Je to člověk dvou duchů 19. května 2023 13:00

Fanoušky na Instagramu budeš muset zaujmout svými díly natolik, že pochopí místní kulturu a budou si ji chtít přijít prohlédnout na vlastní oči. Do seznamu zážitků, které za rok práce uvidíš, patří vylíhnutí malých želv na pláži, návštěva džungle či plavání se žraloky.

Vidanta od tebe nechce ani žádné dlouholeté zkušenosti v oblasti reklamy, a tak do 21. října pošli svůj životopis a případně i nepovinné 60sekundové video na stránku Worldsbestjob.com.

Domů
Sdílet
Diskuse