Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2018 14:03
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Supreme si bez svolení půjčilo logo výrobce slaniny. Náhodou tak vznikla nejvtipnější módní kolaborace roku 2018

MÓDA
Uložit Uložené

Společnost Farmland využila marketingovou příležitost dokonale.

Zástupci výrobce slaniny Farmland Foods si před pár dny na internetu všimli, že známá značka Supreme si nenápadně půjčila jejich logo. Supreme přitom využívá loga cizích značek a vkládá do nich to své, čímž občas společnosti dokáže naštvat, ale Farmland Foods zvolili lepší taktiku.

Zatímco Supreme nahradilo nápis Farmland v samotném logu, Farmland zapnul Twitter a značce poslal jasný vzkaz. Zdálo se jim, že logo vypadá mimořádně povědomě, ale i když se jim nové čepice líbí, naneštěstí zmeškali oficiální vydání kolekce.

Zeptali se proto, zda by jim Supreme za odměnu nemohlo poslat pár kousků a netrvalo dlouho, než se společnosti pustily do vzájemné spolupráce.

Vtipný tweet se proměnil v humornou kolaboraci #FARMLANDxSUPREME, protože výrobce slaniny sehnal pár farmářů, navlékl je do Supreme mikin, na hlavu dostali Supreme čepice a nechyběly ani tašky.

Farmáři pak jako praví profesionálové zapózovali před svými mašinami či na poli a lidé na Instagramu si náhodnou spolupráci rychle zamilovali. Dědečkové v mikinách koneckonců nevypadali vůbec špatně.

Domů
Sdílet
Diskuse