Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2018 12:49
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Na castingy Victoria's Secret zavítalo mnoho nových modelek. Vybrali jsme ty nejkrásnější

REFRESHER
Uložit Uložené

Doufáme, že následující krásky na přehlídce roku uvidíme.

Opět je tu období roku, kdy můžeš na naší stránce očekávat zvýšený počet článků, v nichž budeme skloňovat slovní spojení Victoria's Secret. Ano, nejkrásnější prohlídka roku s názvem Victoria's Secret Fashion Show se nezadržitelně blíží, a i když o ní zatím nemáme konkrétní informace, média jsou již nyní ve střehu.

Právě v těchto dnech probíhají v New Yorku castingy a opět na ně zavítalo mnoho nových tváří. Castingy musí absolvovat všechny modelky, které chtějí být součástí prestižní show. Účast na prohlídce roku mají jistou jen andílci VS.

Jak už bývá zvykem, do Velkého jablka přišlo hodně modelek v naději, že právě ony budou mít to štěstí a zúčastní se show. My jsme se na ně podívali blíž a vybrali jsme čtyři nejkrásnější, které bychom na prohlídce roku chtěli vidět.

Chase Carter

Začínáme rodačku z Baham. Když měla Chase 13 let, oslovili ji na letišti v Sydney během cestování se svou mámou. Její první velká kampaň přišla v roce 2015 pro značku Ralph Lauren. Od té doby se živí modelingem profesionálně. Momentálně žije v New Yorku a my jí držíme palce, aby jí to s prohlídkou VS vyšlo.

Anne De Paula

Brazilská modelka a hvězda plavkového speciálu magazínu Sports Illustrated by se také mohla objevit na letošní show. Anne chtěla být kdysi lékařkou. To jí sice nevyšlo, ale myslíme si, že nemá proč truchlit. Její největší vášní je cestování, a tak byl pro ni modeling určitě správnou volbou.

Tanya Kizko

O ukrajinské krásce se nám toho nepodařilo zjistit mnoho. Tanya Kizko je však v modelingu velmi úspěšná a momentálně žije svůj sen v New Yorku. Spolupracovala například s Ellie Saab, Juicy Couture, Bottega Veneta a objevila se i v magazínu Vogue.

Cindy Mello

To nejlepší na konec? Rodačka z Brazílie se již stihla objevit ve Vogue, GQ, Sports Illustrated, Harper's Bazaar a jiných. Říkají jí Bambi, a když se podíváš na její fotografie, hned pochopíš proč. My bychom se opravdu neurazili, pokud bychom Cindy viděli kráčet na letošní přehlídce VS. Psali jsme o ní už dříve, takže pokud se chceš o této krásce dozvědět více, víš, kam máš kliknout.

Domů
Sdílet
Diskuse