Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2018 10:50
Čas čtení 0:00
Sona O.

Pivo s Darthom Vaderom si budeš môcť už budúci rok vychutnať v kalifornskom Disneylande

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Doteraz bol pôvodný kalifornský Disneyland prísne bez alkoholu. To sa už budúci rok zmení.

Najstarší Disneyland v Kalifornii leží v meste Anaheime. Pre návštevníkov je sprístupnený od roku 1955 a podľa pôvodného konceptu Walta Disneyho sa v ňom nesmie podávať alkohol. Prísny zákaz by sa však mal zmeniť už budúci rok v súvislosti s budovaním nových atrakcií k filmom Hviezdnych vojen

Doteraz si mohol alkohol v kalifornskom Disneylande kúpiť iba členovia elitného klubu Club 33. Sesterský park Disney California Adventure konkuroval tomu oficiálnemu tým, že svojim hosťom podával alkohol. V priestoroch pôvodného parku však návštevníci museli zostať triezvi.

Všetko by sa ale malo zmeniť dokončením atrakcie Star Wars: Galaxy's Edge, ktorú začali stavať pred dvoma rokmi a otvorená bude v roku 2019. Atrakcia bude obsahovať špeciálnu zónu Oga’s Cantina, kde si budú môcť návštevníci kúpiť tématicky ladené alkoholické nápoje.

Pivo s Darthom Vaderom si budeš môcť už budúci rok vychutnať v kalifornskom Disneylande
Zdroj: TASR

Samozrejme, v bare budeš môcť stretnúť známe postavy z Hviezdnych vojen a pivo si možno dáš s Darthom Vaderom. Tvoje správanie však bude musieť byť prísne v súlade s kódexom Jedi a v parku musíš zachovať slušnú tvár.

Patróni kantíny prichádzajú z rôznych kútov galaxie, aby namiešali obľúbené odvary vytvorené z exotických ingrediencií využívajúc metódy ‚iného sveta‘, podávané v jedinečných loďkách,“ píše Disneyland na svojom blogu.

Mnohí fanúšikovia parkov sa v názoroch na alkohol rozdeľujú. Niektorí tvrdia, že Disneyland tak iba ide s trendmi a v konečnom dôsledku vďaka novému baru získa viac návštevníkov. Sú však aj takí, ktorí sa obávajú nevychovaných opilcov zvracajúcich na ich obľúbené animované postavičky. 

Domů
Sdílet
Diskuse