Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2018 16:04
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Děsivý Pennywise se vrací na nových fotkách z natáčení hororu It: Chapter 2

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokračování hororové pecky dorazilo s dalšími fotkami.

Natáčení druhého dílu hororového hitu It podle románu Stephena Kinga je již v plném proudu. Jessica Chastain, která si zahraje dospělou Beverly Marsh, již dokonce své scény dotočila.

Přinášíme vám několik nových fotografií ze zákulisí, kde se poprvé představí i samotný Pennywise (Bill Skarsgård).

Dospělé členy Losers' Club ztvární James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverly), Jay Ryan (Ben), Bill Hader (Richie), Isaiah Mustafa (Mike), James Ransone (Eddie) a Andy Bean (Stanley).

Kromě nich se však ve flashbacích objeví i původní dětští hrdinové v podání Jaedena Lieberhera (Bill), Sophie Lillis (Beverly), Jeremyho Ray Taylora (Ben), Finna Wolfharda (Richie), Chosena Jacobse (Mike), Jacka Dylan Grazera (Eddie) a Wyatta Oleffa (Stanley).

V příběhu se posuneme o 27 let, kdy se v Derry opět probírá zlo v podobě klauna Pennywise.

Jak jistě víte, členové Losers' Club na konci jedničky přísahali, že pokud se Pennywise vrátí, vrátí se i oni a záhadné monstrum navždy zničí. Režíruje opět Andy Muschietti a premiéra je naplánována na 5. září 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse