Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2018 13:48
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Když pronájem, tak pořádný. Pražská nemovitost může být tvoje za 330 000 Kč měsíčně

KULTURA
Uložit Uložené

Pro někoho celoroční příjem, pro jiné jen měsíční náklady na bydlení.

Kompletně zařízený klimatizovaný apartmán se nachází ve 12. patře moderního projektu Rezidence Kavčí Hory s podzemním parkováním, 24/7 recepcí a ostrahou, fitness centrem a kamerovým systémem. Klidná lokalita v Praze 4 v blízkém dosahu plné občanské vybavenosti a v rychlé dostupnosti do centra (10 min.), v sousedství Centrálního parku a areálu ČT, v pěším dosahu stanice metra Pankrác a nákupního centra Arkády Pankrác.

Stylový interiér tvoří prostorná společenská místnost s proskleným dvojitým stropem, zenovou zahradou a oboustraným akváriem, přilehlý bar, wellness zóna s 12 m bazénem s protiproudem, saunou, vířivkou a sprchou a galerie nad společenskou zónou. Byt dále nabízí obývací pokoj s jídelnou, plně vybavenou kuchyní a terasou s fontánou, 2 ložnice s šatnou, en-suite koupelnou a pracovnou, ložnici pro hosty, šatnu, toaletu pro hosty, technické zázemí a vstupní halu. Celý prostor bytu obepíná 270 m² terasa.

Luxusní vybavení a materiály – ušlechtilé dřevo, mramor, onyx, přírodní kámen, kov, sklo, podlahy na terase z exotického dřeva, klimatizace, 2 designové krby, vestavěné úložné prostory, audio systém, elektricky ovládané předokenní žaluzie, špičková kuchyň se spotřebiči Miele, 2 lednice na víno, centrální vysavač, velký sklep, TV, alarm, videotelefon, bezbariérový přístup, samostatný vstup pro hospodyni. V ceně je zahrnuto 9 parkovacích stání v podzemní garáži.

Víc podobných nemovitostí najdete na Svoboda & Williams.

Celková plocha: 776 m²

Terasa: 270 m²

Měsíční nájem: 330 000 Kč

Služby: 50 000 Kč

Zpět
Sdílet
Diskuse