Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2018 20:38
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Netflix zabil Kevina Spaceyho. Frank Underwood je prostě mrtvý a House of Cards šestou sérií končí

FILMY A SERIÁLY HOUSE OF CARDS
Uložit Uložené

Teaser pro šestou sérii House of Cards nás fakt nenavnadil.

Sice jsme to čekali, ale tak nějak jsme doufali, že k tomu dojde i z nějakých logických důvodů. Konec předešlé série jasně naznačoval, že Claire vypekla se svým manželem a bývalým prezidentem USA, který se přemístil do soukromého sektoru.

Měla ho omluvit ze všech předešlých činů, ale neučinila tak a Frank nám na kameru slíbil, že ji za to zabije. Že by ho předběhla?

Netflix se totiž diváky snaží navnadit na poslední sérii teaserem, ve kterém nám Claire prozradí, že Frank je mrtvý. A navíc pohřben vedle svého otce, kterým tak pohrdá.

Zřejmě nikdo nečekal, že seriál nabídne Frankovi nějaké vykoupení, ale stále tu byla možnost, že to neskončí smrtí, vězením nebo kompletním krachem jeho kariéry. Nicméně, Netflix všechny tyto možnosti uťal a změnil finále příběhu.

Jak měl seriál skončit původně, se zřejmě nikdy nedozvíme. Musíme se tak spokojit s tím, že Frank Underwood zemřel. Že je to značně uspěchané a málokdo je vlastně na seriál bez Franka zvědavý, to už Netflix byl ochoten riskovat.

My doufáme, že kvalita neklesne, ale nic si nemusíme nalhávat. Bez Franka to prostě nebude ono a je to cítit i v upoutávce. Robin Wright a její Claire neutáhnou celou sérii, ale budeme rádi, pokud se mýlíme.

Jak Frank zemřel a zda ho vůbec v poslední sérii uvidíme alespoň na pár vteřin, známo bohužel není.

Šestá série House of Cards bude na Netflixu dostupná 2. listopadu. Kromě Robin Wright v ní uvidíme i herce jako Diane Lane, Greg Kinnear, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott či Boris McGiver. 

Zpět
Sdílet
Diskuse