Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2018 12:41
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Přijď na klubovou noc We All. Legendární mejdan s sebou tentokrát přinese DJ Poetu i Akvamena

REFRESHER
Uložit Uložené

Odstartuj poprázdninovou sezónu výborným mejdanem.

Klubová noc We All je po každoroční prázdninové pauze zpět. Klubovna 2. Patro tímto legendárním mejdanem ožije už po pětadvacáté. Celá noc se jako vždy ponese na vlnách výborné hudební selekce, nebývalé atmosféry a těch nejlepších drinků.

Jak už to na akcích We All bývá, za gramofony se postaví dvojice rezidentních DJs Akvamen a Robot a chybět nebude ani hostující DJ. Pozvání tentokrát přijal DJ Poeta, který si všechny přítomné podmaní svým nadupaným party setem plným funku, rapu a soul music.

Přijď na klubovou noc We All. Legendární mejdan s sebou tentokrát přinese DJ Poetu i Akvamena

Celá noc se samozřejmě i tentokrát ponese na vlnách ledově namraženého Jägermeisteru, který bude k mání za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích se navíc může těšit i na welcome drink zdarma od krásných Jäger Beets.

Doraž proto v sobotu 8. září do Klubovny 2. Patro zažít nezapomenutelnou We All atmosféru. Akce jako vždy startuje ve 22:00. Nepřestávejte lovit ty nejlepší party zážitky!

Domů
Sdílet
Diskuse