Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2018 15:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Eminem už chystá odpověď na diss od Machine Gun Kellyho. Raperův producent ho varuje, že by nechtěl být v jeho kůži

HUDBA EMINEM MACHINE GUN KELLY
Uložit Uložené

Americká rapová legenda si nenechá nic líbit.

Poslední dny probíhaly na americké rapové scéně bláznivě. Eminem znenadání vydal nové album Kamikaze, kde rozdal celkem více než 150 dissů, a tak mohl očekávat minimálně pár odpovědí.

Opřel se i do Machine Gun Kellyho, který se před pár lety vyjadřoval na účet raperovy dcery Hailie, ale MGK nezůstal potichu. Namísto mlčení zveřejnil krátké video, kde otevírá šampaňské, a o pár hodin později už na internet vypustil diss Rap Devil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Marshall Mathers (@eminem),

Lidé ocenili, že Machine Gun Kelly nabral dostatek odvahy na to, aby se vůbec do Eminema pustil, a celý svět momentálně čeká na to, zda se raper z Detroitu pustí do odpovědi.

I když není nic oficiálně potvrzeno, producent ze Shady Records a Eminemův dlouholetý kamarád Mr. Porter prozradil v Culture Untold, že Eminem sice v současnosti pracuje na něčem jiném, ale chystá se Kellymu odpovědět.

Producent MGK vzkázal, že by nechtěl být v jeho kůži. Poděkoval mu sice za to, že se o diss pokusil a využil příležitosti, ale momentálně se prý obává toho, že Eminemův diss bude připomínat situaci, v níž Thanos hodil na Iron Mana celou planetu.

Doporučeno
Je synem slavného bubeníka, nazpíval milionový hit a chodí s Charli D'Amelio. Kdo je Landon Barker? Je synem slavného bubeníka, nazpíval milionový hit a chodí s Charli D'Amelio. Kdo je Landon Barker? 12. července 2023 11:00

K připravované odpovědi se vyjádřil i další Eminemův kolega a kamarád Bizarre. MGK si svým dissem měl podepsat pomyslný rozsudek smrti, protože Eminem ho zkrátka zničí. Nyní nám zbývá jen čekat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FUCK RAP GOD IM THE RAP DEVIL. (@machinegunkelly),

Domů
Sdílet
Diskuse