Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2018 17:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Die Antwoord tvrdí, že Eminem rapoval líp, když byl závislý na drogách

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Odpověď od kontroverzní kapely na sebe nenechala dlouho čekat. Odolá Eminem všem útokům?

Poslední týden se v hudebním světě hovoří hlavně o Eminemově albu Kamikaze, které vyvolalo nespočet diskusí na mnoha frontách. Do značné míry se Slim Shady vyrovnává s kritikou na předešlý projekt Revival a rozdává dissy každému, kdo ho v posledním období jakkoli napadl. Odneslo to mnoho lidí a suverénně nejvíce Machine Gun Kelly, který stihl i odpovědět skladbou Rap Devil.

Už je skoro jisté, že se brzy dočkáme i odpovědi od Eminema, který má prý MGK nadobro „pohřbít“. Ještě předtím se však stihli vyjádřit kontroverzní Die Antwoord, které veterán z Detroitu zmiňuje také.

Ti se o slovo hlásí již podruhé, přičemž v prvním případě Eminema jen opravili při výslovnosti názvu své crew. Em si v rámci Kamikaze dělá z africké kapely legraci na skladbě Greatest a prozrazuje, že Yolandi randí s členem Cypress Hill – Muggsem. Chtěl tak naštvat druhého člena Ninju, který to však okamžitě potvrdil a přidal, že Yolandi není jeho přítelkyně, takže to není jeho problém.

Na závěr ještě přidává výmluvné vyjádření: „Mad respect to my brother Muggs, Em is slipping, you used to rap better on drugs“. V překladu tedy posílá respekt Muggsovi a Eminemovi vzkazuje, že mu rap šel lépe, když ještě bral drogy.

Domů
Sdílet
Diskuse